Info 11.09.2021.

 Info 11.09.2021.

Raspored projekcija filmova u zvaničnoj konkurenciji JFF 2021

Međunarodni festival dokumentarnog i kratkog filma filma “JAHORINA FILM FESTIVAL” u svom jubilarnom 15. izdanju biće održan od 22. do 25. septembra u Palama u “hibridnom” formatu – u Projekcionoj sali festivalskog centra, na lokalnoj TV stanici, i online.

Kao i uvijek, na Jahorina Film Festivalu  će biti prikazani najbolji svjetski dokumentarni i kratki igrani  filmovi iz prethodne godine, među kojima će se tradicionalno naći mnogi naslovi prikazani na najvećim svjetskim festivalima i dobitnici najprestižnijih nagrada.

Gledanje filova na internet platform biće ogranićeno samo na prostor Bosne i Hercegovin.e

Kompletan program festival sa terminima projekcija možete pogledati na stranici www.jahorinafest.org u dijelu satnica.

Jahorina Film Festival je pokrenut 2007. godine a organizator je udruženje “Jahorinafest”.

Osnivač, umjetnički direktor i selektor festivala je Mirko Despić.

Međunarodni festival dokumentarnog i kratkog filma filma “JAHORINA FILM FESTIVAL” u svom jubilarnom 15. izdanju biće održan od 22. do 25. septembra u Palama u “hibridnom” formatu – u Projekcionoj sali festivalskog centra Damis, na lokalnoj TV stanici, i online.
Kao i uvijek, na Jahorina Film Festivalu će biti prikazani najbolji svjetski dokumentarni i kratki igrani filmovi iz prethodne godine, među kojima će se tradicionalno naći mnogi naslovi prikazani na najvećim svjetskim festivalima i dobitnici najprestižnijih nagrada.
Kompletan program festival sa terminima projekcija možete pogledati na stranici www.jahorinafest.org u dijelu “Satnica”.

Jahorina Film Festival je pokrenut 2007. godine a organizator je udruženje “Jahorinafest”.
Osnivač, umjetnički direktor i selektor festivala je Mirko Despić.

Leave a Reply

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *